SPECIALLØSNINGER

Intelligente løsninger

Vores trykydelser er ofte bundet op på intelligente og smarte IT-løsninger som gør livet lettere og billigere for vores kunder.

Min Bedste Bog

 

Min Bedste Bog tilbyder personaliserede børnebøger via www.minbedstebog.dk. Ved bestilling indtaster du blot barnets navn, køn, hårfarve og andre udvalgte oplysninger og resultatet er, at barnet selv spiller hovedrollen i bogens fortælling. Det gør børnebøgerne personlige og unikke og hver bog bliver kun lavet i ét eksemplar.

Vi modtager alle data direkte fra Min Bedste Bogs hjemmeside og konverterer dem fuldautomatisk til flotte, A5 hardcoverbøger af højeste kvalitet.
Vi sørger også for pakning og forsendelse direkte til kunden, og det hele klarer vi indenfor 2-3 arbejdsdage.

Wedbox

Wedbox har udviklet en bryllupsfoto-app, hvor alle gæster til et bryllup, kan uploade deres billeder, som gør det nemt for brudeparret at downloade efter brylluppet.

Vores ekspertise indenfor online print har hjulpet Wedbox med at lave den nye service Wedbox PRINT, hvor kunderne får mulighed for direkte at anvende alle billeder fra gæster og den professionelle fotograf til trykning af fotobøger, billeder og andre tryksager.

Brudeparret sparer tid. Wedbox sørger for, at billederne upoloades direkte fra app’en og ind i billedbehandlingsværktøjet, hvorefter LaserTryk trykker billederne og sender dem til kunden.

Systime

Systime udvikler undervisningsmaterialer primært henvendt til ungdoms- og voksenuddannelserne.

Undervisningsmaterialerne til de forskellige uddannelser, producerer vi i helt små oplag. Men en integreret dataløsning, går de respektive titler direkte i produktion. Det resulterer i hurtigere levering, samt væsentlig lavere pris. 

Med ønske om bæredygtige materialer, produceres samtlige af Systimes titler på Svanemærket papir.

De små oplag betyder desuden at Systime ikke har risiko for makulering af høje restoplag eller stor kapitalbinding.

 

Specialløsninger

Vi er både eksperter i standardløsninger og specialløsninger.

Vi tilbyder fx messesystemer, outdoor og instore løsninger af enhver art og
er endvidere Danmarks førende bogproducent.