Transfer til tøj og tekstil

Transfer gør det nemt og enkelt for dig at få overført dit logo eller andre motiver til tekstil.
  • Transfer i valgfri størrelse
  • Facon efter eget valg
  • Perfekt til f.eks. logo på firmaets beklædning
  • Monteres på tekstil med varmepresser / strygejern

Transfer gør det nemt at overføre dit budskab, logo eller et kampagne-tilbud til tekstil. Design din unikke transfer og overfør til firmaets t-shirts, uniformer eller beklædning til messen og promover dit brand på en unik måde.

Søger du t-shirts, hoodies eller sweatshirts med tryk kan du bestille det her.

Regn din pris

Produktionstid: 3 hverdage
Fragt: Fragt koster PostNord-takst
Priserne er inkl. korrektur, opstart og farvetryk.
Klik direkte på prisen for at bestille

Flere originaler?
Ingen problem. Hvis du ønsker at bestille flere origianler, kan du nemt tilføje flere antal og størrelser. Kun den første tillægges en startpris.

408 DKK
209 DKK
209 DKK
Samlet pris: 826 DKK
Priserne er ekskl. moms, fragt og adm. gebyr på 50 DKK

Om Transfer

Med vores moderne trykteknologi tilbyder vi holdbare transfers, der bevarer deres farver vask efter vask. Fremhæv din virksomheds logo, få unikke tryk til messetøj eller del budskabet på dit teams arbejdstøj med et væld af farver og flotte designs.

Imponerende holdbarhed
Når transferen varmes på tekstilet, aktiveres limen på bagsiden, som sikrer en stærk vedhæftning. Limen er utrolig holdbar, og transferen forbliver fleksibel, hvilket forhindrer krakelering, selv når tøjet strækkes.

Mange muligheder
Transfertryk giver dig frihed til at eksperimentere med motiver, slogans osv. på forskellige tekstiler, lige fra t-shirts og hættetrøjer til sportstøj. Uanset om du er en modeentusiast, en kreativ iværksætter eller en virksomhed på jagt efter markant branding, er transfertryk den ideelle løsning.

Passer til forskellige tekstiltyper
Transfer fungerer optimalt på bomuld. Hvis du anvender transfer på andre tekstiltyper, skal du være opmærksom på, at for meget polyester kan resultere i farveoverførsel.

Varmepresser vs. strygejern
For det bedste resultat anbefaler vi brug af en varmepresse, men transferen kan også påføres med et strygejern. Læs vores vejledning her.
Bemærk venligst, at LaserTryk.dk ikke kan holdes ansvarlig for eventuel overophedning og beskadigelse af tekstilet ved brug af et strygejern.

Tekstil inkluderet
Hvis du leder efter en komplet løsning med tekstil og tryk, står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder både t-shirts, sportstrøjer, hoodies og sweatshirts med eller uden tryk. Se udvalget her.

Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

textiltryk.

Loading ...

Din indkøbskurv

Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat:
Kurv