Pak og logistik

Vi råder over 3.000 kvm. og 4.500 pallepladser i vores moderne lagerfaciliteter. Her tilbyder vi unikke lagerløsninger, så du ikke skal bekymre dig om pladsmangel, varemodtagelse, levering og korrekt opbevaring af dine tryksager og messematerialer.

Din unikke lagerløsning er ikke bundet til en fast pris i et excel-ark. Vi vil hellere have en dialog om dit behov, så du ikke betaler en overpris, og får den helt rette løsning præsenteret.

Få præsenteret dine muligheder, book en aftale eller tag en digital rundrejse her.

Kim Seeger
Kontaktperson
Kim Seeger

Selvbetjeningsportal

Med vores online selvbetjeningsportal kan du bestille nye materiale eller supplere op til din lagerbeholdning. Vi sender eller opbevarer dine materialer, præcis efter dine instruktioner.

I selvbetjeningsportalen får du også fuld kontrol og overblik over dine forsendelser og din nuværende lagerbeholding. Du kan bestille specifikke leveringer i forskellige mængder til forskellige modtagere direkte i din portal.

Læs mere om vores selvbetjeningsportal
Mand ved computer med selvbetjening åben

Pakning

Vi pakker dine tryksager, så de passer til dine modtagers individuelle behov. Faktisk, kan vi både producere, pakke, udsende og opbevare dine tryksager præcis som du ønsker.

Læs mere om pakning

Logistik

Det kræver sine kompetencer at holde styr på al logistik, og sørge for at det hele ender i de rette hænder. Derfor er vores logistikmedarbejdere nogle af de skarpeste i branchen.

Læs mere om logistik
Lagermedarbejder

Distribution

Lad os stå for indleveringen af dine udsendelser. Vi håndterer alt fra palle til hele lastbiler, og sikrer at din forsendelse kommer frem til rette modtager på bedste vis.

Læs mere om distribution
Papkasser på palle
Loading ...
Loading ...

Din indkøbskurv

Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat:
Kurv