Magasin­produktion

Layout og tryk af magasiner og tidsskrifter.

Vi arbejder til dagligt med over 100 magasin- og tidsskrifttitler og har derigennem stor erfaring og kendskab til området. Vi ved derfor også at magasin- og tidsskriftproduktion kan være en tidskævende og indviklet proces.

Det har vi gjort langt nemmere!

Hos Scandinavian Print Group har vi udviklet et redskab, der effektiviserer og forenkler magasinproduktion. Det gør det muligt løbende at indlægge artikler til næste udgivelse af dit magasin.

Bo Christensen
Kontaktperson
Lone Thomsen
+45 2944 5451

Magasin med Infolink

Infolink er vores online og redaktionelle magasinværktøj, som giver redaktionen mulighed for løbende at uploade artikler, billeder og annoncer til systemet, så forløbet omkring magasinets tilblivelse bliver så fleksibel så mulig for alle involverede parter.

Infolink hjælper redaktionen med overskuelighed i forhold til disponering og produktion af indhold til magasinet. Desuden indeholder Infolink en artikel og billeddatabase.

Magasiner

Let korrekturgange

For at gøre korrekturarbejdet nemmere anvender vi et webbaseret korrekturværktøj, der giver dig som kunde mulighed for selv at lave tekstrettelser når der læses korrektur på magasinet. Dermed spares tid, og antal korrekturgange.

I vores koncept med magasinproduktion tilbyder vi at hjælpe i hele produktionsprocessen, så det at skabe et magasin bliver overskueligt, nemt og effektivt.

Derfor er vi med hele vejen fra første redaktionsmøde til magasinet leveres hos modtageren.

Dame bladrer i magasin
Loading ...

Din indkøbskurv

Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat:
Kurv