Bog­produktion

Scandinavian Print Group er blandt de få bogtrykkerier, der råder over eget bogbinderi, hvor vi tilbyder alle indbindingstyper. Det sikrer kvalitet, fleksibilitet og større leveringssikkerhed.

Vi tilbyder alle indbindingstyper, alt i efterbehandling og eksklusive specialeffekter til dit omslag.

Vores kunder tæller både nogle af landets største forlag, selvudgivere, private og virksomheder.

Med andre ord har vi stor erfaring med alle former for bogprojekter, hvad enten du skal udgive en ny bestseller, have lavet magasiner eller udgive dine egne erindringer.

Klaes Lindenstrøm
Kontaktperson
Klaes Lindenstrøm
+45 87 310 350

Din totalleverandør

At man er størst, betyder ikke nødvendigvis, at man er bedst. Men netop inden for bogproduktion betyder størrelsen faktisk en del. Vi råder nemlig over landets største bogporduktion og det giver en række stordriftsfordele.

Vores arbejdsgange er automatiserede og vi har backup af alle maskiner, så selv ved maskinnedbrud er vores kunder sikret levering.

Computerskærme

Bookbox

Med bookbox produceres i et lille oplag, svarende til én kasse, der sendes til din foretrukne distributør. I takt med at bogen sælges og lagerkapaciteten formindskes, sættes der automatisk en ny kasse af titlen i produktion, inden lageret er tomt.

Det betyder, at du for en fast, lav stykpris kan holde titler i live og tilgængelige til salg. og at du undgår overproduktion, hvilket er til last for økonomi og miljø.

Kreativ kampagne
Loading ...

Din indkøbskurv

Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat:
Kurv