Bøger – Softcover, Hardcover, Wire-o og Spiral

Vi er eksperter i at producere alle former for bøger, kataloger og magasiner. Her får du en høj og ensartet kvalitet, uanset oplag, trykmetode og indbindingstype.
  • Sort/hvid og farve bøger
  • 50 til 10.000 stk.
  • Valgfrit format
  • Garnhæftning mulig uanset trykmetode
  • Eksklusiv finish som 3D-effekter og specialeffekter
  • Omslagsskabelon til gratis download
  • Pligtaflevering altid inkluderet
Indbindingstype Alm. produktion I god tid ? Ekspres ?
Paperback/Softcover:  10 hverdage 15 hverdage 5 hverdage
Wire-O:  10 hverdage 5 hverdage
Spiral:  10 hverdage 5 hverdage
Helbind/Hardcover:  14 hverdage 18 hverdage 10 hverdage

Vær opmærksom på, priserne i beregneren fremgår med "I god tid"-produktion. Produktionstiderne kan blive forlænget i højsæson (nov./dec.) og bestilling af partiel lak, folie, flapper osv. vil resultere i ekstra produktionsdage på både normal, og ekspresopgaver.

Regn din pris

Produktionstid: 10-18 hverdage
Fragt: 
100 stk. A5-bøger med 56 sider koster 75 kr. i fragt
Priserne er med udgangspunkt i "I god tid" produktion.
Klik direkte på prisen for at bestille
Pris ved digital- og offsettryk

Hvad betyder 1, 2, 3, 4, 5, 6 ?

RygbreddeOmslagsskabelon300400500600
90g Offsetpapir12,2 mmDownload11.495114.872118.248121.6261

Pris ved inkjettryk ?

Spar penge med inkjet: Typisk billigst ved oplag 200-1.000 i farve og oplag 100-5.000 i sort/hvid. Læs mere om inkjet-tryk her.
Hvad betyder 1, 2, 3, 4, 5, 6 ?

RygbreddeOmslagsskabelon300400500600
90g Offsetpapir12,2 mmDownload7.91769.973612.028613.5076

Om bøger

Vi tilbyder alle indbindingstyper. Vores kunder tæller både nogle af landets største forlag, selvudgivere, private og virksomheder. Med andre ord har vi stor erfaring med alle former for bogprojekter, hvad enten du skal udgive en ny bestseller, have lavet magasiner eller udgive dine egne erindringer.

Magasiner/kataloger
Vi har stor erfaring med magasinproduktion. Du kan drage fordel af magasintryk på utallige måder. Brug dem til at styrke din branding, præsentere dine produkter og tjenester på en indbydende måde, og opbyg langvarige forhold til dine kunder gennem relevant og engagerende indhold.
Vi sørger for både tryk, adressering, pakning/foliering og indlevering med vores service kuverting og foliering.

Bogproduktion
Vi tilbyder bøger i små og store oplag i alle indbindingstyper, garnhæftet eller limet, med eksklusive 3D-lak- og sølv- og guld-effekter på omslaget, og meget mere i efterbehandling. Vi varetager selv efterbehandlingen, hvilket sikrer kvalitet, fleksibilitet og leveringssikkerhed.

  • Softcover m/u flapper: Bøger med blødt omslag, der produceres med flexbind / 4 buk og sidelim. Bøgerne limindbindes med hotmelt- eller PUR lim, hvortil det også er muligt at garnhæfte for ekstra stærk indbinding og påføre eksklusive effekter. Produceres både i digital- og offsettryk.
  • Hardcover: Bøger med hårdt omslag. Overtrækket trykkes på enten 170 g Silk eller lærredsprøget papir, der bliver oplimet på 2,4 mm tykt pap. Bøgerne limindbindes med hotmelt- eller PUR lim, hvortil det også er muligt at garnhæfte for ekstra stærk indbinding og påføre eksklusive effekter. Produceres både i digital- og offsettryk.
  • Wire-O / Spiral: Bøger med wire-o eller spiral med for- og bagblad i papir, plast eller beggedele. Wire-O bøger samles med en wire-o, der låses på omslagets bagside. Spiralbøger samles med en spiral, der er gennemgående. Muligt at vælge wire-o/spiral farve og placering, samt esklusive effekter.

Finish og efterbehandling
Vi tilbyder alle typer for finish og udstyr. Vælg mellem garnhæftning, premium 3D-lak, sølv- og guldfolie, prægning, rund ryg (hardcover), smudsomslag (hardcover) og meget mere.
Såfremt valgmuligheden ikke findes i beregneren, bedes du kontakte din projektleder, eller sende din forespørgsel til vores beregner-team på info@scandinavianprintgroup.dk.

Miljømærkning
Vi har en omfattende miljøpolitik, hvor miljømærkning af bogproduktioner ikke er en hindindring. Få dine bogproduktioner svanemærket (gratis), FSC-certificeret eller vælg en CO2-kompenseret bogproduktion. Læs mere om vores miljøpolitik her.

Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

.

Loading ...

Din indkøbskurv

Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat:
Bestilling af

Vær opmærksom på at vi altid oplyser afsendelsesdato. Valg af produktionstid er udelukkende for produktion. Hertil skal leveringstid tillægges.

Vælg produktionstid
Advarsel
Advarsel
Advarsel
Advarsel
Under- eller overlevering
Scandinavian Print Group forbeholder sig ret til at under-/overlevere med op mod 10 % af det bestilte oplag.
Ved under-/overlevering af bøger reguleres faktura efter faktisk leverede antal til den stykpris, der er angivet i ordrebekræftelsen.
OBS vedr. figurskåret Magic Grip Nano Foil
Magic Grip Nano Foil leveres enkeltvis og uden applikations tape, så montering bliver manuelt af hver del/element.
Tilføj kommentar for din premium løsning

Hej,

Vi har nu afsendt tilbud.

Ønsker du at bestille tryksagen, er der i mailen et direkte link, hvor du kan afgive bestilling med få klik. Du er selvfølgelig også velkommen til at besvare mailen med din trykfil(er), hvis det er nemmere for dig.

Har du brug for yderligere information, sidder vi klar til at hjælpe på info@scandinavianprintgroup.dk eller tlf. 87 303 303.

Med venlig hilsen

Scandinavian Print Group
P. O. Pedersens Vej 26
8200 Aarhus N

Hej,

UPS - noget er gået galt - og mailen er ikke nået frem.

Det beklager vi - og du bedes kontakte kundeservice, som gerne regner en pris til dig.

Vi træffes på info@scandinavianprintgroup.dk eller tlf. 87 303 303.

Vi beklager din ulejlighed.

Med venlig hilsen

Scandinavian Print Group
P. O. Pedersens Vej 26
8200 Aarhus N

Kurv