Digitale
løsninger

I tæt samarbejde med kunder har vi udviklet unikke IT-løsninger til at imødekomme kunders individuelle behov, der sikrer miljørigtig produktion. Vi har egen IT- og udviklingsafdeling og har derfor fuld kontrol med både udvikling, programmering og integration.

Vi skræddersyer løsninger præcis efter dine behov. Vi leverer softwareløsninger, hvor du, f.eks. via din hjemmeside, ordresystem mv. kan sætte tryksager (også én-til-én) i gang i vores produktion – uden manuel håndtering!

Henrik Frydendahl
Kontaktperson
Henrik Frydendahl
+45 69 131 729

Whitelabel

Denne IT-løsning er en online bestillingsportal til grafiske virksomheder.

Som Whitelabel partner får du en gratis hjemmeside med en webshop, der giver adgang til vores produktion. På den måde kan du tilbyde dine kunder en bredere vifte af tryksager, uden at belaste din egen produktion.

Øg din omsætning, når du via din egen webshop tilbyder flere trykopgaver, og aldrig mere behøver sige nej til en opgave. Du bliver synlig og har fuld adgang til en brugervenlig backend, mens vi bliver bag kulissen og producerer de ordrer, som du ønsker.

Se demo video (eng) Se demo af webshop
Skærm med Whitelabel-løsning

Bookbox

Fremtidens bogproduktion til forlag i Danmark. Vi har udviklet bookbox, hvor bøgerne automatisk trykkes løbende i små mængder i takt med salget.

Forlagets titel produceres i et lille oplag, svarende til én kasse, der sendes til forlagets foretrukne distributør. I takt med at bogen sælges og lagerkapaciteten formindskes, sættes der automatisk en ny kasse af titlen i produktion, inden lageret er tomt.

Med bookbox undgår forlaget altså overproduktion og derved makulering, hvilket er godt for både forlagets økonomi og for miljøet.

Læs mere om bookbox
Bookbox

BrandCentral

BrandCentral er en marketingportal, der kan styre jeres brand, marketingydelser og grafiske indkøb på tværs af afdelinger og lande.

Med BrandCentral får du:

  • Rabat på tryksager
  • Samling af marketingmaterialer
  • Warehouse
  • Generering af trykfiler
  • Mediearkiv
Se Basic-løsningen Se Premium-løsningen
Skærm med BrandCentral
Loading ...

Din indkøbskurv

Ekspres gebyr:
Samlet trykpris : Ekskl. moms, fragt og adm. gebyr
Samlet rabat:
Kurv